Woninginrichting en Huis

Populaire advertenties

 • Wandlamp 73224

  Bieden vanaf vraagprijs
  € 75,-
  5% doneren aan Dierenbeschermingscentrum Limburg

  Een wandlamp voorzien van de laatste trends! Deze lamp heeft een industrieel karakter en valt op door het stoere, eigenzinnige ontwerp. Het minimalistische armatuur bestaat uit een leidingsstelsel wel...

  Wijlre 3 maanden en 8 dagen geleden

Je woninginrichting in een moodboard

Verzamel zo veel mogelijk foto’s uit onder andere tijdschriften of vanuit internet en maak daarna een “moodboard” om te kijken en erachter te komen wat jouw eigen stijl is. Op die manier krijg je een overzicht van welke producten en kleuren bij je passen. Of je nu kiest voor de landelijke sfeer van de cottage stijl of het liever wat exotischer zoekt, hier vind je een overzicht van de meest gebruikte interieurstijlen met inspiratiefoto's en handige tips.

Wooninriching in verschillende stijlen

Een Japans interieur kenmerkt zich door de kunst van het weglaten. Het schenkt rust, sereniteit, ruimte en oog voor detail. De traditionele Japanse bouw- en interieurkunst zijn een bron van inspiratie voor architecten. Breng de rust in elk huis.Een Indisch interieur straalt onder andere heel veel sfeer uit. Rijkelijke kleuren, zwoele geuren en fijn snijwerk zijn enkele van de typische kenmerken die je overal terugziet in India.

Een Scandinavisch interieur is de laatste jaren bijzonder populair. Een Scandinavische wooninrichting is een combinatie van strakke lijnen, warme kleuren en natuurlijke materialen. Het geeft je woning pit en zorgt tegelijkertijd voor een sfeervol geheel.

Exotische uitstralingen en etnische elementen in je wooninrichting

Hoe geef je je moderne interieur een exotische uitstraling? Hoe kan je stijlvol etnische elementen integreren in je interieur?

De Metropolitaanse stijl is één van de uitbundigste interieurs/trends van de afgelopen paar jaren. Blingbling decoratie en flashy kleuren die schreeuwen om aandacht.

Feng Shui is een oude Chinese leer waarbij de woning ingericht wordt met als doel positieve energie op te wekken. Ook wanneer je niet gelooft in de kracht van Feng Shui kan je er heel wat van op steken. Leuk detail…Het werkt echt!

De landelijke stijl staat bekend om zijn rustgevende karakter en overdaad aan decoratie. Door te spelen met kleuren en meubels kan je cottage in heel wat stijlen mengen of verdelen. Zo is onder andere een moderne interpretatie perfect mogelijk.

Wil jij ook tot rust komen in jouw interieur dan is een minimalistische zen inrichting in jouw woning wat je nodig hebt. Voor een harmonieus geheel kan je gebruikmaken van de 7 kenmerken van deze Aziatische interieurstijl. Ervaar het zelf.